Детайли на пешеходната врата

Информация за прага на вратата

Здравата каса на крилото на вратата, комбинирана с праг от алуминиев профил с шестмодулно подсилване, гарантира превъзходна стабилност и функционална надеждност, намалявайки до минимум провисването на крилото, дори когато вратата е отворена или крилото на вратата бъде повдигнато. Височината на прага на вратата от черен анодизиран алуминий е само 24 мм, така че достъпът е удобен и се осигурява лесно влизане и излизане на велосипед или мотопед.

Самостоятелно затваряне

За това се грижи серийният горен автомат за затваряне. Това е особено практично, когато и двете ви ръце са заети, например за да избутате вашия велосипед, мотопед или косачка от гаража. Срещу минимална добавка към цената се доставя и фиксиращ модул (при отваряне на 90°).

Профили на вратата

Профилите със заоблени линии и скритите панти осигуряват естетичния общ вид на гаражната врата. Стандартно касата на вратата е боядисана в бяло, подобно на RAL 9016. Касата може да се боядиса в същия цвят като крилото на вратата във всички останали RAL цветове срещу минимално оскъпяване. При гаражните врати с нанесени покрития (дървесни тонове, сатенено сиво, сатенено кафяво) касата може да се достави в оптично кореспондиращ тон срещу минимално оскъпяване.

Надеждна многократна блокировка

Опазете себе си и вашата собственост. Ако от вашия гараж има директен достъп към къщата, ако се използва като помещение за хоби или съхранявате в него скъп планински велосипед, тогава се препоръчва многократна блокировка на допълнителната врата.

Заключващ механизъм

Всяка секция на допълнителната врата се блокира със собствен заключващ механизъм и може лесно и удобно да се задейства отвътре и отвън чрез централна брава с европатрон.

Изникнаха въпроси? Свържете се с нас.

Ще се радваме да Ви помогнем да изберете най-удачната врата за гараж.
Свържи се с нас