Оптимизирай процесите

Не само изискванията на стандартите за безопасност и работните потоци в индустрията се увеличават – енергийните разходи също нарастват.

Бързите ролетни врати се отварят и затварят изключително бързо, оптимизирайки процесите и осигурявайки постоянни температури в производствените халета и заводи.

novoferm byrzoroletni vrati
byrzoroletni industrialni vrati novoferm

Novoferm, Германия

Бързоролетни врати, произведени от Novoferm, се предлагат за вътрешна и външна употреба и могат да бъдат направени по мярка.

Те отговарят на най-строгите европейски изисквания за безопасност и практически не изискват поддръжка. По време на работа ефективността включва и ефективност на разходите. Бързите ролетни врати Novoferm помагат да подобрите логистичните си резултати. Novoferm предлага персонализирани решения, подходящи за почти всяко приложение.

Енергийна ефективност

Изискванията за енергийна ефективност на сградите стават все по-строги – тенденция, която ще продължи и в бъдеще.

Изследвания, проведени от Техническия университет в Мюнхен, показват, че бързоролетните врати играят ключова роля за намаляване на енергийните нужди в индустриалните сгради. Проучването разкрива, че температурата в сграда или стая бързо пада, когато вратата се отвори (в зависимост от температурната разлика и вида на сградата). Съответно, колкото по-бързо вратата може да бъде затворена отново, толкова по-малко топлина се губи вътре.

novoferm byrzoroletna vrata ostyklena

Изникнаха въпроси?

Ще се радваме да Ви помогнем да изберете най-удачното решение за оптимизиране на вашите индустриални процеси
Свържи се с нас